Terug


Veel gestelde vragen -Wimperextensions (wimperverlenging) Lash PerfectHoe lang blijven de extensions zitten?

Normaal kan Lash Perfec maximaal 6-8 weken blijven zitten. De levensduur van uw wimpers hangt af van uw haargroei cyclus en levenstijl. Een reguliere onderhoudersprogramma van elke 2-4 weken kan de levensduur 8-12 weken verlengen.


Kan ik normaal make-up gebruiken?

Ja, met de aanbevolen mascara en eyeliner. Gebruik geen make-up met een hoog oliegehalte en geen waterproof mascara. Oog make-up moet worden vewijderd met speciaal voor Lash Perfect ontwikkelde make-up remover. Uw gebruikelijke créme kan voorzichtig worden gebruikt.


Zijn de extensions goed voor feestdagen?

Ja Perfect! U kunt er mee zwemmen, douchen zonder problemen. Uw wimpers zullen er goed uitzien op het strand en rond het zwembad. Uw ogen zullen er altijd glamorous uitzien en het zal lijken of er mascara is gebruikt.


Hoeveel kost het?

Vraag het aan de Lash Perfect Professional zij kunnen nog meer van uw vragen beantwoorden en daarbij zeggen hoeveel deze prachtige nieuwe behandeling gaat kosten.


Kan ik mijn normale huidverzorgingsproducten gebruiken?

Ja, mits u rondom uw ogen geen producten gebruikt waar olieën in zitten, deze kunnen de lijm oplossen. Wees voorzichtig met oogcréme. Als u twijfelt neem dan contact op met de Profesional! Uw wimpers moeten worden gereinigd met de speciaal ontwikkelde make-up verwijderaar daarna worden de wimpers afgespoeld met lauw warm water.


Is het ongemakkelijk om ze te laten zetten?

Helemaal niet, in feite genieten de mensen van de 1,5 uur durende ontspannende behandeling.


Moet ik mijn wimpers onderhouden?

Onderhoud is niet nodig als u Lash Perfect aanbrengt voor een speciale gelegenheid of voor een vakantie. De wimpers zullen geleidelijk uitvallen en zullen overgaan naar uw natuurlijke wimpers.


Is er een onderhoudprogramma?

Veel mensen vinden hun wimperextensions zo mooi dat zij de extensions uiteindelijk willen blijven dragen. Dit is mogelijk als er regelmatig een afspraak wordt gemaakt met uw Lash Perfect Specialist om de wimpers die wij verliezen door de natuurlijke uitval bij te werken. De opvultijd is afhankelijk van de lengte van de wimpers en wanneer uw natuurlijke wimperhaartjes zijn vervangen, uw specialist kan u hierover adviseren.


Hoe lang blijven de extensions zitten?

Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang u maar wilt, onze enige aanbeveling is dat regelmatig uw wimpers laten opvullen.


Kan ik ze dragen met contactlenzen?

Ja, er zijn geen problemen met klanten die contactlenzen dragen: wij adviseren wel de contactlenzen uit te doen voor dat u de verlenging laat zetten.


Zijn de wimperextensions verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes?

Ja, wij zullen u adviseren bij het kiezen van de beste lengte en dikte die bij u past. U kunt kiezen uit een "soft natural" effect, of een "glamorous" effect, en er zijn nog verschillende extensions er tussen in. Wimperextensions zijn ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, violet, wijnrood en bruin, voor nog meer effect.Nazorg - Advies voor het beste resultaat

 • Wij adviseren LashPerfect mascara 1 a 2 maal per week te gebruiken.Oogmake-up dient met een olie vrije remover verwijdert te worden , uw specialist kan u hier inadviseren. Gebruik geen waterproof mascara
 • U kunt uw wimpers gerust met water reinigen en voorzichtig deppend drogen. Gebruik geen wattenschijfjes.
 • Wij adviseren elke 2 a 3 weken opvullen, afhankelijk van het uitvallen (6-8 weken) van de natuurlijke wimpers.
 • Op elke wimper worden tussen de 50-100 extensions geplaatst. Het is normaal dat u enkele haartjes verliest. De eerste 24 uur is voorzichtigheid geboden.
 • De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water. Vermijd sauna en stoom de eerste 2 dagen.
 • Mocht u jeuk of irritatie ondervinden, neem dan contact op met uw Lash Perfect Professional.
 • Trek niet aan de wimpers, laat deze voorzichtig verwijderen door uw Lash Perfect Professional. De procedure is gemakkelijk en uw natuurlijke wimpers blijven onaangetast.
 • Wimpers extensions kunnen niet worden geverfd. Mocht u toch willen verven, uw natuurlijke wimpers kunnen 2 dagen voor de behandeling geverfd worden.
 • Gebruik van wimperkrultang wordt afgeraden.
 • Mocht u vragen hebben over uw wimper extensions neem dan contact op met uw Lash Perfect Professional.
 • Wees voorzichtig met het gebruik van olie bevattende crèmes, deze mogen niet in aanmerking komen met de lijm van de wimper extensions.
 • Kam voorzichtig uw nieuwe wimper extensions met een wimperborsteltje of kam.
 • De houdbaarheid van uw wimper extensions is afhankelijk van uw leefstijl en de lengte van de wimpers.
 • © Aleksandra Beautysalon - Sint Janstraat 54, 4714 EH Sprundel - info@aleksandrabeautysalon.nl - Afspraak, alleen telefonisch, 24 u van te voren annuleren/verzetten!