TerugDermaOXY Huidverjonging d.m.v. zuurstoftherapie


BOOST YOUR SKIN!
Wat is DermaOXY?

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpeltjes en huidverslapping. DermaOXY is een briljante huidbehandelingsconcept dat actief werkt tegen rimpeltjes, fijne lijntjes en een droge huid. DermaOXY is de toekomst van natuurlijke huidverbetering met producten voor de huid. De belangrijkste werkzame stoffen in de DermaOXY producten zijn: hyaluronzuur, antioxidanten, peptide complexen en vetzuren. Deze zorgen voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpeltjes. DIRECT RESULTAAT, zonder chirurgische ingrepen of injecties.

De aanbevolen kuur is 6 behandelingen achter elkaar, elke week 1 behandeling. Na de kuur is het aangeraden om elke 6 weken een behandeling te herhalen, om het resultaat te behouden. Zolang u blijft herhalen, is een nieuwe kuur niet nodig tot tegenstelling van andere soorten kuren.De behandeling (Deense apparatuur en producten)


De witte puntjes op de scan, laten de aanmaak van collageen zien.

Deze zeer comfortabele, luxe behandeling zorgt voor een nieuwe impuls van uw huid. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende serums, dit wordt aangepast aan uw huidtype.

Dit in combinatie met de zuurstofboost is dit de start van een effectieve methode tegen rimpeltjes en fijne lijntjes in de huid. De behandeling bevordert de elasticiteit, de structuur van de huid en maakt de huid zachter. Naast de behandeling is er een complete lijn DermaOXY producten te koop in onze salon om voor een optimaal resultaat te zorgen. Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke componenten. Een filmpje op youtube ziet u hoe de behandeling in z'n werk gaat.     
Klik hier voor meer foto's.--->
© Aleksandra Beautysalon - Sint Janstraat 54, 4714 EH Sprundel - info@aleksandrabeautysalon.nl - Afspraak, alleen telefonisch, 24 u van te voren annuleren/verzetten!